Veelgestelde vragen

Chosen by 

ANY QUESTIONS ?

IK MAAK OORBELLEN, IETS VOOR IN JOUW WEBSHOP?

Wanneer het naar mijn smaak is: Graag! Ik ben dol op mooie handgemaakte oorbellen van kwaliteit! Neem contact op met chosenbyjustine@gmail.com   

 

WAAROM VERPAK JE DE SIERADEN IN KARTONNEN DOOSJES?

Deze doosjes passen door de brievenbus en bieden wat extra bescherming. Wanneer ik andere doosjes zou gebruiken die niet door de brievenbus passen, worden de prijzen hoger. En dat wil toch niemand?

  

IK VIND DE OORBELLEN NIET MOOI, WAT NU?

Dat is natuurlijk vooral jammer, want de sieraden zijn bedoeld om blij te maken. Terug sturen dus! Maar neem eerst even  contact op door een mailtje te sturen naar chosenbyjustine@gmail.com en zet in de onderwerpregel het bestelnummer. Retourneren kan tot 2 weken na levering. Het product moet in nieuwe staat verkeren en in orginele verpakking zitten.

Zodra de retour is ontvangen, geïnspecteerd en goedgekeurd, zal de terugbetaling worden verwerkt, en zal er automatisch een bedrag op je creditcard of oorspronkelijk betaalmiddel worden gecrediteerd, binnen een bepaald aantal dagen. Maar let op: Bij terugbetaling worden verzendkosten niet terugbetaald.

 

KAN IK DE OORBELLEN PERSOONLIJK AFHALEN OF TERUGBRENGEN?

Ik ben dol op mijn klanten, maar vanwege de privacy van mijn gezin, is persoonlijk langskomen NIET toegestaan. Dus graag opsturen met vermelding van het bestellingsnummer naar: Chosen by Justine, Jan Luijkenstraat 94, 2026 AJ HAARLEM.  

De verzendkosten zijn voor rekening van de retourzender.

 

PRIVACYBELEID

WAT DOEN WE MET UW GEGEVENS?

Wanneer u iets in onze winkel koopt, als onderdeel van het aankoop- en verkoopproces, verzamelen we de persoonsgegevens die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Wanneer u in onze winkel rondkijkt, ontvangen we automatisch het IP-adres van uw computer en komen we meer te weten over uw browser en besturingssysteem. Wij verkopen uw gegevens nooit door!

 

OPENBAARMAKING

Wij kunnen uw persoonsgegevens openbaar maken indien de wet ons daartoe verplicht of indien u onze Algemene Voorwaarden niet naleeft.

 

ONE.COM

Onze winkel wordt gehost door One.com. Zij bieden ons het online e-commerce platform dat ons toelaat onze producten en diensten aan u te verkopen. Uw gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag en databases van One.com en de algemene One.com applicatie. Ze bewaren uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall.

 

BETALING

Indien u kiest voor een direct payment gateway om uw aankoop te voltooien, dan kan onze gateway via derden uw creditcardgegevens voor dat doel gebruiken. Zie 3.8.

 

DIENSTEN VAN DERDEN

Derden waarop wij een beroep doen zullen uw gegevens alleen verzamelen, gebruiken en openbaar maken voor zover zij dat nodig hebben om de diensten die zij ons bieden, uit te voeren.Bepaalde derde partijen die diensten aanbieden, zoals payment gateways en andere betaaldiensten, hebben hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die wij hen verplicht moeten verstrekken in verband met uw aankoopgerelateerde transactie. Voor deze aanbieders raden wij aan dat u hun privacybeleid leest zodat u begrijp in welke mate zij uw persoonsgegevens zullen verwerken.

U moet er vooral rekening mee houden dat bepaalde providers gevestigd zijn in of faciliteiten hebben die gevestigd zijn in een ander rechtsgebied dan het uwe of het onze. Indien u ervoor kiest om met een transactie door te gaan waarvoor de diensten van derden nodig zijn, dan kan uw informatie onderworpen worden aan de wetten van het/de rechtsgebied(en) waarin die dienstverlener of zijn faciliteiten zich bevinden. Zodra u de website van de winkel verlaat of naar een website of toepassing van derden wordt geleid, bent u niet langer onderhevig aan dit privacybeleid of de algemene voorwaarden van onze website.

 

BEVEILIGING

Om uw persoonsgegevens te beschermen nemen we de nodige voorzorgen en volgen we de beste praktijken uit de branche om ervoor te zorgen dat ze niet verloren raken, misbruikt, geopend, openbaar gemaakt, gewijzigd of vernietigd worden. Indien u ons uw creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie geëncrypteerd door middel van secure socket layer technologie (SSL) en bewaard met een AES-256 encryptie.

 

MINIMUMLEEFTIJD VOOR TOESTEMMING

Door deze site te gebruiken verklaart u dat u minstens meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats, of dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats en dat u ons de toestemming heeft gegeven om een van uw minderjarige afhankelijken deze site te laten gebruiken.

 

WIJZIGINGEN AAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij behouden ons het recht voor om onze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Bekijk ze dus regelmatig.

Wijzigingen en verduidelijkingen worden met onmiddellijke ingang van kracht na het publiceren op de website.

Copyright @ All Rights Reserved